به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، مراسم تکریم دکتر ابوالفضل غفاری و معارفه دکتر محمد علی وطن دوست به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه با حضور دکتر میرزائی سرپرست دانشگاه و تعدادی از مدیران و کارشناسان دانشگاه روز دوشنبه 18 دی 1402 در سالن شورای سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در این مراسم دکتر غفاری معاون پیشین فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه گزارشی از فعالیت‌های دوران مسئولیت خود را ارائه نمود و در ادامه دکتر وطن دوست در سخنان خود با تشکر از اعتماد سرپرست دانشگاه، به شرح مهمترین برنامه ها و اهداف خود در حوزه معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پرداخت .

در پایان این مراسم دکتر میرزائی با اهدای لوحی از زحمات دکتر غفاری معاون سابق فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه تقدیر به عمل آورد و سپس حکم انتصاب دکتر محمد علی وطن دوست به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد را به ایشان اهدا نمود.

moarefe14022

moarefe14024